Alles uit machines halen wat erin zit

Tekst

Onze diensten

Technisch industrieel onderhoud is de smeerolie voor continuïteit. Met vier diensten geven we jouw onderhoud extra impulsen.

Linker kolom
Onderhoud

ONDERHOUD
& SERVICE

Kun je blindelings vertrouwen op je apparatuur? Zijn al je machines in conditie om de planning te halen of een tandje bij te zetten? Met onderhoud en service van Stimac bouw je zekerheden in: planmatig, preventief en correctief. Alle diensten zijn op maat. En alles loopt gesmeerd. Onderhoud en service verlenen wij onder meer aan agro, food, productiebedrijven en verpakkingsindustrie. OEM’ers helpen wij machines te assembleren.

Rechter kolom
Industriële automatisering

INDUSTRIËLE
AUTOMATISERING

Machines draaien beter als ze een verlengstuk zijn van de operator. Daarom ontwikkelen wij automatiseringsoplossingen waarmee hij of zij kan lezen en schrijven. Functioneel, veilig en makkelijk te bedienen. Vanuit deze gedachte bouwen we besturingspanelen, vervangen we besturingssystemen, optimaliseren we de productiviteit, krijgen machines een update en onderbouwen we de bedrijfszekerheid. Alles begint met inleven. Hoe scherper je vraag, hoe slimmer de oplossing.

Linker kolom
Technische projecten

TECHNISCHE
PROJECTEN

Grote plannen in de pen? Stimac helpt je. Wij realiseren technische projecten voor machinebouw en onderhoudsstops. Voor machinebouw kun je bij ons terecht op een breed terrein: van assemblagemachines tot en met transportbanden. Alle apparatuur ontwikkelen wij zelf. One stop shopping is inclusief engineering, bouw, aansluiting, FAT, SAT en service.

Machines aanpassen? Voor meer productiviteit, minder uitval of een kortere time to market? Onderhoudsstops lenen zich bij uitstek voor aanpassingen. Ook leveren we extra capaciteit om machines te verhuizen. We tekenen voor het projectmanagement en ontzorgen de technische dienst.

Rechter kolom
Opleiding en training

OPLEIDING
& TRAININGEN

Technisch industrieel onderhoud is een specialisme dat constant in beweging is. Hoe maak je professionals beter in hun vak en laat je ze meegroeien met de nieuwste ontwikkelingen? Bij Stimac verzorgen we opleidingen en trainingen vanuit de praktijk. Denk aan lagertechniek, tribologie, aandrijftechniek, koppelingen, elektrotechniek, pneumatiek en hydrauliek. Het lesmateriaal ontwikkelen we zelf. In eigen praktica leren BBL’ers de fijne kneepjes van het vak en vullen onderhoudsmonteurs hun kennis aan. Onze trainingen en opleidingen staan ook open voor collega-bedrijven die in hun medewerkers willen investeren.

Tekst

WAT KUN JE VAN ONS VERWACHTEN?

Linker kolom

FLEXIBEL
VAKMANSCHAP

Onze onderhoudsmonteurs zijn allround en breed inzetbaar. Ze hebben NEN 3140, VCA*, heftruck- en hoogwerkercertificaat en een eigen bus. Bij vragen kunnen ze terugvallen op de specialisten van het thuisfront.

Middelste kolom

EIGEN
PERSONEEL

Met een vast team monteurs kun je snel schakelen. Allen zijn ingeleerd. Ze weten de weg en zijn bekend met jouw situatie. Geen ZZP’ers.

Rechter kolom

TOTAAL
PAKKET

Jouw opdracht wordt uitgevoerd van a tot z. Turnkey. Met één aanspreekpunt gaat dat snel en efficiënt.