Als BBL-leerling leren wat men in de praktijk vraagt

Tekst

Werken en leren

Bij Stimac hebben we aandacht voor de toekomst. Volg je een opleiding, wil je van industrieel technisch onderhoud je werk maken en word je graag ondergedompeld in de praktijk? Kies dan voor het BBL-traject van Stimac. Wil je in de avonduren je kennis over mechanisch onderhoud van machines en installaties vergroten? Kijk dan eens naar onze training Praktijkcursus Onderhoudsmonteur. Voldoe je niet aan de functievereisten, maar ambieer je wel een baan in de techniek? Neem eens een kijkje bij ons unieke omscholingstraject. 

Media
Vacature
Tekst

Omscholing tot onderhoudsmonteur

Ontwikkel je met behulp van je collega's

Misschien heb je wel eens met de gedachte gespeeld: een carrièreswitch naar de (onderhouds)techniek. Of misschien ook niet, en brengen we je nu op een idee. Hoe dan ook, wij zeggen: zet de stap. Stimac uit Deurne biedt jou gratis een intensieve opleiding van 2 weken, direct een vaste baan als onderhoudsmonteur én uitstekende voorwaarden. Waar wacht je nog op?

Pak deze unieke kans om

  • onder goede begeleiding een totaal nieuw vak te leren
  • voor de rest van je werkende leven verzekerd te zijn van een baan
  • jezelf te blijven ontwikkelen, ook na je opleiding

Meer weten? Bekijk de vacature

Tekst

BBL

Goed en leergierig

Bij BBL leer en werk je tegelijk. Vier dagen per week werk je aan opdrachten van klanten, een dag ga je naar school. Handig, want wat je leert kun je direct toepassen in de praktijk. En ook bij ons zit je regelmatig in het prakticum. Je verdiept hier de theorie en praktijk. Onder begeleiding van onze specialisten ga je iedere keer een stapje verder.
 

Vliegende start

Houd je van goed en gedegen werk? Ben je kritisch? Niet gauw tevreden? Dan kunnen we elkaar een hand geven. In onderhoud is Stimac een toonaangevende partij. En jij kunt bij ons een hoofdrol krijgen.

Meer weten? Bekijk de video.

Media
Media
Praktijkcursus Onderhoudstechniek
Tekst

Praktijkcursus Onderhoudstechniek

Goed onderhoud verlengt de levensduur van jouw installaties en machinepark. We zien vaak dat er onvoldoende kennis is van het uitvoeren van onderhoud. Veel onderhoudswerkzaamheden kunnen eenvoudig door een eigen technische dienst of zelfs door operators aan de machine uitgevoerd worden. Of eigen medewerkers kunnen meehelpen met onderhoudswerkzaamheden die door een externe organisatie worden uitgevoerd. Daarmee kan veel geld bespaard worden.

Vaak ontbreekt het echter aan praktijkervaring bij de betreffende medewerkers. Daarom hebben SBK Opleidingen en Stimac de krachten gebundeld en een praktijkcursus onderhoudstechniek ontwikkeld.

Tijdens deze cursus leer je op een praktische manier over veel voorkomende werkzaamheden die behoren tot mechanisch onderhoud van machines en installaties. Het accent ligt daarbij op leren en oefenen in de praktijk. Theorie wordt beperkt tot het hoognodige. De lesmap is dan ook dun want in tegenstelling tot veel andere trainingen gaat het hier om leren en ervaren in de praktijk!

 

Meer informatie

Download de brochure