Betrokken bij onze totale omgeving

Tekst

STIMAC
MAAKT HET PERSOONLIJK.

Onze mensen zijn thuis in iedere vorm van technisch industrieel onderhoud. Zij weten van de hoed en de rand en verleggen graag hun grenzen. Uitdagingen? Kom maar op! Onze medewerkers voelen zich persoonlijk aangesproken. Doe een beroep op onze vindingrijkheid en ontdek dat er altijd een oplossing is.

Tekst

Alles uit machines halen wat erin zit

Continuïteit voor jouw machinepark begint voor ons met een vast team onderhoudsmonteurs. Dat schept duidelijkheid. Jij weet wat je krijgt en zij weten wat jij van hen verwacht. Onze monteurs kennen jouw machines, jouw productieomgeving en jouw manier van werken. Zij zijn voorbereid, weten van aanpakken en voelen zich verantwoordelijk voor hun werk. Zij vormen de vaste waarde van jouw technisch industrieel onderhoud. Als vast gezicht en vast aanspreekpunt. Als monteur en ambassadeur.

Linker kolom

Kennis en kunde voor opdrachtgevers

Met welke experts werk je het liefst? Met experts die regelmatig in de schoolbanken zitten om hun kennis bij te houden? Of liever met andere ‘specialisten’? Bij Stimac maken we werk van opleiding en training. Iedere medewerker heeft een persoonlijk opleidingsplan. Trainen en opleiden doen we intern in zeven disciplines. Zo krijg je professionals van vandaag die morgen niet van gisteren zijn.

Rechter kolom

Werk dat inspireert

Mensen die met plezier werken halen het beste uit zichzelf en komen verder. Bij Stimac vind je als medewerker dan ook een veelheid aan werkzaamheden en leer je opdrachtgevers steeds beter kennen. Geen dag is hetzelfde. Een eigen bus met alle gereedschap geeft je plezier een extra impuls. En de werksfeer? Daar staan wij persoonlijk voor in. Ook buiten werktijd.

Citaat

We gaan moeilijke projecten niet uit de weg. Denken eerst na voordat we aan de slag gaan.

Tekst

Betrokken bij onze omgeving

Maatschappelijk verantwoord ondernemen heeft bij Stimac vele gezichten. Zo werken we aan oplossingen voor minder energieverbruik. Zetten we ons in voor onderwijs in technisch industrieel onderhoud. Ook na werktijd zijn we maatschappelijk betrokken. Vaak als vrijwilliger of sponsor. Vaak met een persoonlijke voorkeur.

Linker kolom
KWF

Koningin Wilhelminafonds, KWF

Een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is: wat zou het mooi zijn als dit uitkomt. Als zakenvriend van KWF helpt Stimac deze ziekte terug te dringen door te investeren in topwetenschappers. Een stap naar meer kennis, nieuwe successen en betere behandelingen.

Middelste kolom
OEC

OEC gooit hoge ogen

OEC, Ons Eigen Club, is een korfbalclub uit Helmond. Deze club zet hoog in op een veilige sportomgeving. Vrijwilligers worden opgeleid door vakmensen. Focus op leren en ontwikkelen.

Rechter kolom
Street Rock

Het eigen geluid van Streetrock Bakel

Bakel heeft iets bijzonders: een tweedaags streetrockfestival dat gratis toegankelijk is. En dat steeds meer weerklank vindt. Een aantal van onze mensen rockt mee in het vrijwilligerswerk.  

Linker kolom
scouting

Scouting, een project voor de zaterdag

Scoutingvereniging Leonardus draait op vrijwilligers en is een begrip in regio Helmond. Met de bijdrage van Stimac organiseert Leonardus een jaarlijkse zeskamp: voor de eigen leden en voor andere scoutinggroepen.

Middelste kolom
Helmondia

Klaar voor de aftrap: voetbalclub SV De Braak

Stimac maakt technisch industrieel onderhoud persoonlijk. En ook langs de lijn onderhouden wij persoonlijke contacten. Zo sponsoren wij de jeugd en het eerste en tweede elftal. Goed voor de sport en voor een bloeiend verenigingsleven.